Drumles Belfeld

Drumles Belfeld? Leer drummen bij JWDRUMS in Reuver!!

Van drummen word je blij! En hoe meer je leert, hoe leuker het wordt. Doe het voor eigen plezier, in een band of orkest. Het is voor jong en oud.
.
Ben je beginner, gevorderd of ben je op zoek naar nieuwe impulsen? Wil je die voor jou speciale fill of groove leren? Bij drumschool JWDRUMS in Reuver ben je aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in allround drummen, staat JWDRUMS voor kwaliteit met een slag meer en word je graag geholpen. Vanaf 8 jaar is een goede leeftijd om te starten.
.
Drums is een veelzijdig instrument en als drummer kun je diverse muzikale richtingen ‘in slaan’, zoals pop, rock, funk, jazz, dance, latin etc. Klik op onderstaande video voor een indicatie van verschillende (drum)muziekstijlen.

Inhoud van de drumlessen

In de lessen wordt d.m.v. verschillende methodieken gewerkt aan houding, onafhankelijkheid en techniek. Slag voor slag leer je de vaardigheden die je nodig hebt om drums te spelen en je muzikaliteit te ontwikkelen. Muziek die jou aanspreekt komt in de les aan bod. Mits er een basis is, kunnen de lessen naar wens worden aangepast.
.
Uitgangspunt voor de lessen is individueel. Je kunt kiezen voor 20 of 30 minuten les per week. In overleg worden een vaste dag en tijdstip waarop je les krijgt, afgesproken. Indien anders gewenst: op aanvraag!
.
Speciale wensen? Wil je inzoomen op bepaalde vaardigheden, bijvoorbeeld brushes-techniek, chartreading, soloing, twinpedal etc.? Maak het kenbaar!  Ook voor linkshandige drummers die in een rechtshandige set-up spelen, is JWDRUMS gespecialiseerd.
.
Drumlessen duur? Klik hier voor onze scherpe tarieven!

Vooropleidingstraject conservatorium – drums

Wil je professioneel aan de slag en de beroepsopleiding gaan volgen? Bij JWDRUMS is het mogelijk een compleet vooropleidingstraject te volgen voor het toelatingsniveau dat is vereist voor de vakopleiding. Wekelijks krijg je les in theorie en praktijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Meld je snel aan voor een gratis proefles!

Eens vrijblijvend ervaren of drummen iets voor jou is? Vul dan onderstaand formulier in.

    WhatsApp!